De adviseur die er altijd voor u is


Er zijn momenten in uw leven waarop het fijn is dat u iemand kunt bellen en zeker weet dat het goed komt. Iemand met verstand van zaken die uw vragen beantwoordt, een schade afhandelt of gewoonweg de dingen voor u regelt.

Godfroy is er voor iedereen. Voor een verzekering, hypotheek- of pensioenadvies belt u 043- 321 14 11, we adviseren u graag. Dat kunnen we pas écht goed doen, als we naar het geheel kijken, daarvoor hebben we twee sluitende totaaloplossingen ontwikkeld: de 4D Garantie of het Godfroy Schadepakket.

Eén abonnement voor leven, wonen en pensioen

De Godfroy 4D Garantie is een abonnement waarbij u geen enkele marge meer betaalt op financiële producten, u betaalt uitsluitend voor onze dienstverlening. Voor slechts € 22,50 per maand zijn we uw vaste adviseur, die met u meekijkt, meeloopt en meedenkt bij alle financiële beslissingen die er toe doen. Lees alles over de Godfroy 4D Garantie.

 

Eén totaalpakket voor uw schadeverzekeringen

Wilt u ook uw schadeverzekeringen op elkaar afstemmen en bundelen in één totaaloplossing? Dan is het Godfroy Schadepakket iets voor u.Zet nu de stap

Wacht niet langer, kies nu voor de 4D Garantie en/of het Schadepakket.
Neem contact met ons op, dan maken we meteen een afspraak voor een vrijblijvend
kennismakingsgesprek.Copyright 2015 Godfroy Assurances
Aan de inhoud op de deze website kunnen geen rechten worden ontleend.