Wat kan Godfroy voor u betekenen?


Godfroy is er voor u op de momenten dat het telt.
Bij de aankoop van een woning bijvoorbeeld of wanneer u besluit hoe u uw geld gaat vastzetten voor later. Met ons advies bent u zeker van een welafgewogen beslissing én zodra het slimmer kan, bent u de eerste die het hoort.


Voor je woning

We werken volledig onafhankelijk en zijn dus niet gebonden aan een hypotheekverstrekker of bank. Dat merkt u, want we onderhandelen de beste deal voor u uit. Daarbij kijken we verder dan de laagste maandlasten, maar ook naar de voorwaarden en de mogelijkheden om bijvoorbeeld in de toekomst extra bij te lenen of af te lossen. Heeft u een 4D Garantie abonnement bij ons, dan mag u zeker zijn van een periodieke check-up van uw hypotheek. Voor dat hypotheekbeheer betaalt u niets extra’s (zonder abonnement bedragen de kosten € 450,- per keer).

Voor later

Weet u wat uw inkomen zal zijn op de dag dat u stopt met werken? Het is een van de belangrijkste zaken waarin we u inzicht willen geven. Pas als u weet hoe u er straks voor staat, kunt u er tijdig iets aan doen als dat nodig is. Het klinkt heel logisch en dat is het ook, maar het verreist een doordacht totaaladvies waarbij heel veel financiële zaken samenkomen. Daar ligt nou precies de toegevoegde waarde van Godfroy. Dat we vervolgens de lijfrente, bankspaarrekening of een totaal ander product voor u kunnen afsluiten tegen de gunstigste voorwaarden, daar mag u zeker van zijn.

Voor het geval dat

De kleine dingen in het leven heeft u in de hand, de grote overkomen u. Arbeidsongeschiktheid, ontslag of overlijden, komen vaak onverwacht. Juist daarom is het verstandig om er goed op voorbereid te zijn. Door een realistische inschatting te maken van de risico’s en de zekerheid die u er tegenover wilt zetten. We geloven niet in het verzekeren van elk mogelijk onheil, maar zoeken samen met u naar de balans tussen behapbare premies en leven met een back-up plan.

Wilt u niet alleen uw leven en alles wat erbij komt kijken verzekeren, maar ook uw spullen? Godfroy is ook uw partner voor schadeverzekeringen, bijvoorbeeld van uw auto, woning of WA.

Voor de leuke dingen

Bij Godfroy denken we niet alleen na over het afdekken van mogelijke risico’s en problemen, we gaan net zo graag mee in uw dromen en ambities. U heeft een doel, samen bekijken we hoe u dat doel zo slim mogelijk dichterbij brengt. Daarbij zijn onze kennis en ervaring net zo belangrijk als uw persoonlijke voorkeur. Voelt u zich goed bij sparen of mag het best iets avontuurlijker van u? Wij zorgen ervoor dat u precies weet wat de voors en tegens zijn en onderhandelen net zo lang met financiële aanbieders tot we de beste deal voor u hebben gerealiseerd.

Maatwerk

We maken verzekeren en financiële zaken graag zo helder mogelijk voor u. Daarom bieden we u ook het Godfroy 4D Garantie abonnement. Voor een vast bedrag per maand weet u precies waar u aan toe bent. Soms is een vraagstuk zó bijzonder dat u pas echt geholpen bent met maatwerk. In zo’n situatie stellen we samen met u een stappenplan op, zodat u ook dan vooraf weet welke aanpak we willen hanteren en welke kosten daarbij horen. Hoe complex het ook wordt, wij doen er nooit ingewikkeld over.

Copyright 2015 Godfroy Assurances
Aan de inhoud op de deze website kunnen geen rechten worden ontleend.