Het Godfroy Schadepakket


De totaaloplossing voor al uw schadeverzekeringen

Voor een losse schadeverzekering kunt u overal terecht, bij elke willekeurige adviseur of online verzekeraar. Maar hoe weet u zeker of de dekking sluitend is en de premie niet scherper kan? Nog belangrijker: hoe weet u zeker of al uw schadeverzekeringen samen een logisch en sluitend geheel vormen? Bij Godfroy geloven we in totaaloplossingen, daarom werken we met het Godfroy Schadepakket.

 

Eén bundel, alles geregeld

Het Godfroy Schadepakket is een unieke service voor onze klanten. U bepaalt zelf welke verzekeringen u in het pakket onderbrengt. Naast uw auto- en woonhuisverzekering kunt u bijvoorbeeld ook uw aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandsverzekering en zelfs uw doorlopende reisverzekering onderbrengen in het Godfroy Schadepakket. Dat is niet alleen handig en overzichtelijk, we zorgen ervoor dat de verzekeringen ook naadloos op elkaar aansluiten. Zo weet u zeker dat u de best mogelijke dekking heeft, zonder overlap of hiaat. U betaalt dus ook nooit te veel premie.Schade? Eén telefoontje volstaat

Als u een keer schade heeft, dan is één telefoontje voldoende. Bij Godfroy belt u niet met een anoniem call center aan de andere kant van Nederland, maar met een van onze eigen schadeadviseurs in Maastricht. Hij of zij zorgt voor het contact met de verzekeraar, de tegenpartij en handelt alles in uw voordeel af.

 

We zijn er voor u

Bent u geïnteresseerd in het Godfroy Schadepakket? Dan leggen we eerst al uw huidige verzekeringen naast elkaar. Daarna bekijken we hoe we alle dekkingen optimaal op elkaar kunnen aansluiten. Wij regelen alles voor u, indien nodig zelfs de overstap naar een andere verzekeraar. Wij zijn volledig onafhankelijk en weten precies welke verzekeraars sterk zijn in welk type verzekeringen. Dat is de meerwaarde van Godfroy als uw adviseur in schadeverzekeringen.

Het resultaat is één sluitend verzekeringspakket voor een zeer scherpe premie. En altijd ondersteuning van een van onze adviseurs om zorgen uit handen te nemen en ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft.

Bent u op zoek naar een totaalaanpak op het gebied van financiële zaken en verzekeringen, zoals uw hypotheek en pensioen? Klik hier voor meer informatie over de 4D Garantie.Zet nu de stap

Wacht niet langer, kies nu voor het Godfroy Schadepakket.
Neem contact met ons op, dan maken we meteen een afspraak voor een vrijblijvend
kennismakingsgesprek.Copyright 2015 Godfroy Assurances
Aan de inhoud op de deze website kunnen geen rechten worden ontleend.