Godfroy - 4D Garantie


Aan alle kanten zeker

De Godfroy 4D Garantie is de totaaloplossing die rekening houdt met alles wat er in uw leven gebeurt. Sterker nog, het is een oplossing die automatisch met u mee verandert. Hoe? Door eerst alles in samenhang te bekijken. Uw hypotheek, uw pensioen, uw levens- en inkomstenverzekeringen. U heeft ze allemaal ooit afgesloten, maar passen ze nog bij uw situatie vandaag? En minstens zo belangrijk: passen ze bij elkaar?Zo werkt het

Godfroy brengt alles voor u in beeld en zorgt voor één helder totaaladvies. Zo beknopt dat het op één A4’tje past. Met een duidelijk resultaat: een sluitende oplossing. Maar ook dat is weer een momentopname en juist daarom sluiten we een abonnement met u af. Om ervoor te zorgen dat het een optimale oplossingen blijft. Dat werkt twee kanten uit. U kunt met al uw vragen bij ons terecht en wij houden nauwlettend alle veranderingen in de gaten; in de markt, in de wetgeving, in uw leven. Wanneer nodig adviseren we u over aanpassingen die gunstig voor u zijn. En elk jaar praten we u sowieso bij. Zo weet u zeker dat er altijd iemand waakt over úw specifieke belangen.

Wilt u liever geen abonnement, maar wél een inventarisatie van uw huidige situatie, inclusief verbeteradvies? Dat kan. Voor eenmalig Godfroy 4D Advies brengen we € 495,- in rekening. Kiest u voor een abonnement, dan betaalt u € 22,50 per maand all-in. Voor dat bedrag doen we elk jaar een check-up en krijgt u elke 5 jaar een compleet nieuwe inventarisatie, inclusief eventueel verbeteradvies.

Bent u op zoek naar een totaalaanpak op het gebied van schadeverzekeringen? Klik hier voor meer informatie over het Godfroy Schadepakket.Het abonnement waar u altijd zeker van bent

Voor € 22,50 per maand krijgt u het volgende:


1. Startmoment: uw 4D Garantie samenstellen

We beginnen met een grondige inventarisatie van uw huidige situatie en optimalisatie van uw huidige verzekeringen en financiële producten. Alles wordt op elkaar afgestemd en up to date gemaakt. Dit mondt uit in een totaaloplossing: de Godfroy 4D Garantie. We vatten alles voor u samen in een helder en overzichtelijk startdocument.

2. Onderhoud

  • We houden continu ontwikkelingen in de markt en wetgeving in de gaten die voor u relevant kunnen zijn.
  • Elk jaar houden we een updategesprek met u om te kijken hoe het met u gaat en wat er eventueel in uw leven is veranderd.
  • Elke vijf jaar doen we een grondige update, waarbij we alles opnieuw tegen het licht houden en daar waar mogelijk verbeteringen doorvoeren.

3. Dagelijkse ondersteuning

  • Eerstelijns ondersteuning van uw vaste adviseur per telefoon en e-mail.
  • Up to date houden polisgegevens.
  • Namens u onderhouden we alle contacten met maatschappijen.

4. 25% korting op advies bij nieuwe producten

Wanneer u een nieuw product afsluit dat nog niet onder de 4D Garantie valt, brengen we daarvoor advies- en bemiddelingskosten in rekening. Als u een abonnement bij ons heeft, krijgt u 25% korting op deze tarieven.


Het voordeel van de 4D Garantie


Een totaal nieuwe benadering

De 4D Garantie is een totaal nieuwe benadering, in eigen huis ontwikkeld door de specialisten van Godfroy. Wat het zo bijzonder maakt, is dat we nauwelijks meer met u over producten praten. Natuurlijk adviseren we u uiteindelijk over de hypotheek of lijfrente met de gunstigste voorwaarden. Maar dat soort producten zijn slechts het gevolg van een totaaladvies. Het zijn de beste producten omdat ze passen in het totaalplaatje. Dat inzicht geeft rust en zekerheid. Zodat u uw leven kunt leven op uw manier. Inclusief alle verrassingen, mee- en tegenvallers. U bent er op voorbereid. Met Godfroy 4D Garantie.Zet nu de stap

Wacht niet langer, kies nu voor de 4D Garantie.
Neem contact met ons op, dan maken we meteen een afspraak voor een vrijblijvend
ennismakingsgesprek.Copyright 2015 Godfroy Assurances
Aan de inhoud op de deze website kunnen geen rechten worden ontleend.